Voorheen Van Esch Wisse notarissen,
alsmede notariskantoor Kuijvenhoven
Menu

Vraagt u zich wel eens af wie uw financiële belangen gaat behartigen als u dat zelf niet kunt ? Bijvoorbeeld omdat u voor langere tijd in het buitenland verblijft, een ernstig ongeluk krijgt, of omdat u ouder wordt en u het zelf niet meer zo goed weet ? Als u zelf de regie wilt houden over uw leven, ook in situaties dat u zelf niet meer kunt beslissen, is een levenstestament met daarin een volmacht aan iemand die u vertrouwt, een uitkomst. U kunt daarin ook medische verklaringen afleggen, zoals een behandelverbod en een euthanasieverklaring. Bij ons regelt u het helder en vertrouwd. Wij luisteren naar uw wensen en maken een maatwerkakte voor u, waarbij u zich goed voelt. Ook in de toekomst.

Een levenstestament kan uit een door u gewenste combinatie van drie onderdelen bestaan. U geeft een volmacht aan uw echtgenoot of aan uw kinderen, of, als u ons dat vertrouwen schenkt, aan ons, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Er is dan iemand die uw belangen kan behartigen als u dat zelf niet kunt. Als u dat niet zelf regelt, dan zal de kantonrechter een mentor, bewindvoerder of curator aanstellen die uw belangen behartigt.

Indien u in een uitzichtloze situatie van lijden komt, waarin geen terugkeer meer te verwachten is naar een goede kwaliteit van leven, kunt u laten vastleggen dat uw medische behandeling gestopt wordt. U kunt ook aangeven dat u euthanasie toegepast wilt hebben. Wij bespreken samen zorgvuldig uw wensen op deze emotionele gebieden en overwegen samen met u uw keuzes, zodat u gerust bent omdat het goed is.

Ontwerp en realisatie: NPD Communications | Green Multimedia

Bel me terugMail me terug

Hoofdweg Westzijde 669
2131 BB Hoofddorp

Tel: 023 - 561 64 46
Fax: 023 - 563 15 34
E-mail: info@novitarius.nl

Download adresgegevens (vcf)

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden