Voorheen Van Esch Wisse notarissen,
alsmede notariskantoor Kuijvenhoven
Menu

Budget

Je hoort het regelmatig: “Waarom moet die notaris zoveel kosten? Het is toch immers maar handtekening en een stempel? Eén druk op de knop? Wij zijn toch een standaard geval?”

Als iedereen in Nederland inderdaad een standaard geval zou zijn dan zou niemand meer een testament hoeven te maken, want dan wordt alles door de wet geregeld. En als elke overdracht van een huis soepel zou verlopen zijn we ook gauw klaar.

De werkelijkheid ligt anders. Neem de overdracht van een huis. De notaris heeft hierbij een flink aantal verplichte werkzaamheden. En soms loopt het door omstandigheden net even anders. De situaties verschillen van woning tot woning en van eigenaar tot eigenaar.

Ook bij het maken van een testament moeten verschillende scenario’s worden besproken. Want wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer uw erfgenaam eerder dan u komt te overlijden?

Maatwerk, daar gaat het om.

Dat wil niet zeggen dat wij niet met scherpe tarieven kunnen werken. Want dat kunnen wij wel. Maar wij willen u niet voor de gek houden waardoor u later nog voor onverwachte kosten komt te staan. Dus mocht u belangstelling hebben voor een budgettarief, dan wordt bij de offerte duidelijk vermeld welke werkzaamheden en adviezen daar wel of niet bij inbegrepen zijn. Duidelijk en eerlijk. Geen kleine lettertjes en geen onaangename verrassingen achteraf.

Wij geloven overigens dat een goed, uitgebreid gesprek uiteindelijk tijd en geld oplevert. Want door optimale kennis van uw situatie kunnen wij u snel en efficiënt helpen. En zo’n gesprek is nog gezellig ook.

Ontwerp en realisatie: NPD Communications | Green Multimedia

Bel me terugMail me terug

Hoofdweg Westzijde 669
2131 BB Hoofddorp

Tel: 023 - 561 64 46
Fax: 023 - 563 15 34
E-mail: info@novitarius.nl

Download adresgegevens (vcf)

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden