Voorheen Van Esch Wisse notarissen,
alsmede notariskantoor Kuijvenhoven
Menu

Charles Tasseron

“Ik draai alweer een tijdje mee in dit beroep. In 1989 begon ik als kandidaat-notaris in Uithoorn en later in Amstelveen. In 2001 startte ik bij Van Esch Wisse notarissen, waar ik in 2002 notaris Hans de Groot opvolgde. In 2014 vonden Linda en ik het tijd om duidelijk te maken dat wij als notarissen met onze tijd mee gaan. Geen klassieke, ambtelijke toestanden, maar een eigentijdse, laagdrempelige en mensgerichte aanpak. Wij zijn verder gegaan onder de naam Novitarius.

Naast mijn werk ben ik bestuurslid van College Hageveld in Heemstede, het enige zelfstandige Atheneum met Latijn in Nederland. Samen met collega-bestuurders zet ik het schoolbeleid uit en zorg ik waar nodig voor juridische begeleiding.

Ook ben ik één van de notarisleden van de Kamer voor het Notariaat van de Rechtbank Noord-Holland. Ik handel klachten af van mensen over notarissen. Soms eenvoudig, maar soms ook ernstige zaken, zoals fraude.

Wat ik zo mooi vind aan dit vak is dat je zo veel verschillende mensen ontmoet. Van agrariër tot zakenman en van automonteur tot zeiljachtbouwer. Ieder met een eigen verhaal, met eigen zorgen en dromen. Geen mens is hetzelfde en geen zaak is hetzelfde. Dat houdt het boeiend. En het houdt mij scherp. Voor u.”

Linda Velthuis

“In januari 2010 ben ik gestart bij het toenmalige Van Esch Wisse notarissen. Een prettig kantoor met een fijne klantenkring. Samen met Charles heb ik besloten dat het in 2014 tijd was voor een nieuwe profilering. Wij stonden binnen onze klantenkring al bekend als een klantvriendelijk en laagdrempelig kantoor, maar wilden dit ook in onze uitstraling verder door laten klinken.

Novitarius staat voor helder en vertrouwd. Een helder advies is voor mij een advies dat duidelijk is en dat u goed begrijpt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat u zich bij mij op uw gemak voelt. U kunt erop vertrouwen dat ik mijn uiterste best doe om u een maatwerkadvies te geven, rekening houdend met uw belang(en) en dus op het lijf geschreven.

Ik wil de tijd nemen om voor u het verschil te maken. Ik wil u met mijn kennis en kunde, maar vooral ook als persoon, bijstaan bij mooie momenten zoals bijvoorbeeld uw huwelijk of de aanschaf van uw huis, maar ook bij trieste momenten, zoals een overlijden. Daarnaast zijn er nog vele andere aspecten op juridisch gebied waarin ik iets voor u kan en wil betekenen. Ik ontmoet u graag!”

Ontwerp en realisatie: NPD Communications | Green Multimedia

Bel me terugMail me terug

Hoofdweg Westzijde 669
2131 BB Hoofddorp

Tel: 023 - 561 64 46
Fax: 023 - 563 15 34
E-mail: info@novitarius.nl

Download adresgegevens (vcf)

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden