Voorheen Van Esch Wisse notarissen,
alsmede notariskantoor Kuijvenhoven
Menu

Samenwonen

Voor samenwonende partners is er wettelijk niets geregeld. Dit kan onaangename gevolgen hebben wanneer u uit elkaar gaat of één van u overlijdt.
Lees meer >>

Trouwen

Voor gehuwde partners regelt de wet heel veel. Maar zijn deze regels wel zo voordelig voor u? Misschien wilt u het wel anders regelen.
Lees meer >>

Kinderen

Er wordt vaak gezegd dat kinderen je kostbaarste bezit zijn. U wilt alles dus ook zo goed mogelijk voor ze regelen. Denkt u dan eens na over de vraag wie er voor de kinderen moet zorgen als u er niet meer bent.
Lees meer >>

Schenken

Schenken kan op verschillende manieren: in contant geld maar ook ‘op papier’. Door te schenken op papier kunt u een geldbedrag schenken zonder dat u dit daadwerkelijk over hoeft te maken aan de begiftigde.
Lees meer >>

Testamenten

Heeft u wel eens nagedacht wie er zouden moeten erven als u er niet meer bent? En wie zouden er voor uw minderjarige kinderen moeten zorgen op dat moment?
Lees meer >>

Levenstestament

Vraagt u zich wel eens af wie uw financiële belangen gaat behartigen als u dat zelf niet kunt?  Bijvoorbeeld omdat u voor langere tijd in het buitenland verblijft, een ernstig ongeluk krijgt, of omdat u ouder wordt en u het zelf niet meer zo goed weet ?
Lees meer >>

Uit elkaar gaan

Het einde van een relatie is vaak een zware tijd. Naast de emotionele gevolgen moet er ook praktisch veel geregeld worden. Niet alleen als u gehuwd bent, maar ook als u samenwoont.
Lees meer >>

Overlijden

Iedereen krijgt vroeg of laat met een overlijden te maken. Een verdrietige situatie, waarbij vaak veel geregeld moet worden.
Lees meer >>


Ontwerp en realisatie: NPD Communications | Green Multimedia

Bel me terugMail me terug

Hoofdweg Westzijde 669
2131 BB Hoofddorp

Tel: 023 - 561 64 46
Fax: 023 - 563 15 34
E-mail: info@novitarius.nl

Download adresgegevens (vcf)

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden