Voorheen Van Esch Wisse notarissen,
alsmede notariskantoor Kuijvenhoven
Menu

Novitarius - helder en vertrouwd

Wij bouwen voort op de kennis van eerdere generaties, hebben een open blik naar de toekomst, maar staan vooral ferm met onze voeten in het heden. In een tijd van continue automatisering en ‘ver-onpersoonlijking’ geloven wij dat de beste kwaliteit gepaard gaat met persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid.

Hoe beter wij uw situatie kennen, hoe beter wij ons werk voor u kunnen doen. Dit betekent dat wij graag de tijd nemen voor een goed gesprek. Een gesprek van mens tot mens, zonder jargon en dure taal. Ook onze aktes lichten wij uitgebreid toe, in begrijpelijke woorden, zodat wij er zeker van zijn dat u begrijpt wat u ondertekent.

Deze extra aandacht maakt ons overigens niet extra duur. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij op basis van uw verhaal snel en efficiënt een passende, tijdsbestendige oplossing bieden. En als u achteraf toch nog vragen hebt kunt u ons gewoon bellen, mailen of zelfs ‘appen’. Zonder extra kosten.

Zo hopen wij uiteindelijk een prettige, vertrouwde en langdurige relatie met u op te bouwen, waarin plaats is voor een lach en (soms ook) een traan. U bent van harte welkom.

Ontwerp en realisatie: NPD Communications | Green Multimedia

Bel me terugMail me terug

Hoofdweg Westzijde 669
2131 BB Hoofddorp

Tel: 023 - 561 64 46
Fax: 023 - 563 15 34
E-mail: info@novitarius.nl

Download adresgegevens (vcf)

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden