Voorheen Van Esch Wisse notarissen,
alsmede notariskantoor Kuijvenhoven
Menu
De meeste mensen zijn niet in staat een verbouwing of aankoop van een woning contant te betalen. U kunt de aankoop of verbouwing van een (nieuwbouw)woning, appartement of schip financieren door middel van een lening bij een bank. Zo’n lening, waarbij een woning het onderpand is, is een hypotheek. Door een hypotheek te geven aan een bank wordt u schuldenaar van de bank (in dit geval de hypotheeknemer). Het recht van hypotheek vervalt wanneer u de geldlening hebt afgelost.

Wij maken de hypotheekakte voor u op. In deze akte wordt onder andere vermeld wat de hoogte van het geleende bedrag is, hoeveel rente hierover moet worden betaald, op welke wijze de lening wordt afgelost en wat het onderpand (de woning) is. Wij kunnen u hier uitgebreid over adviseren, zodat u er zeker van bent dat u de keuzes maakt die het beste bij uw situatie passen. Nu, maar ook in de toekomst.

Wist u trouwens dat u voor het afsluiten van een hypotheek op een nieuwbouwwoning niet gebonden bent aan de betreffende projectnotaris? Dit kunnen wij ook voor u doen. Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag.

Ontwerp en realisatie: NPD Communications | Green Multimedia

Bel me terugMail me terug

Hoofdweg Westzijde 669
2131 BB Hoofddorp

Tel: 023 - 561 64 46
Fax: 023 - 563 15 34
E-mail: info@novitarius.nl

Download adresgegevens (vcf)

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden